Historier fra det virkelige 1

Min vigtigste hat må nødvendigvis være min Schuberth C3

schuberthc3

Jeg havde længe ønsket mig en flipup hjelm, men havde ikke fundet nogen på markedet jeg kunne passe ordentlig ved hagen og trynen. På MC-Show 2009 i Herning, skulle jeg så lige prøve den nye C3, og vupti, her var så afløseren for min gamle Schuberth J1'er.

På MC-Messen var der en meget venlig Schuberth konsulent, som meget venligt hjalp med den rigtige størrelse, samt vejledning i hvordan jeg kunne montere min Bluetooth nemmest med ledningsføringen i kanten af hjelmen således det ikke ville gå ud over garantien og således det går mindst muligt ud over støj niveauet. Det virker perfekt….

Desværre måtte jeg sande at jeg ikke var så imponeret over hjelmen som jeg havde forestillet mig, og da jeg en dag i regnvejr oplevede at vandet løb ind i hjelmen bag visiret, da bestemte jeg mig for at kontakte Schuberth.

Jeg kontaktede dem telefonisk, og fik straks produktchefen i røret, som bad mig sende hjelmen til dem, med et brev om problemerne jeg havde, som sagt så gjort med følgende tekst:

Til oplysning skal siges jeg kører på naked maskine, og tidligere kørte jeg med J1 hjelmen som jeg var utrolig godt tilfreds med. Men, kort tid efter jeg fik hjelmen revnede den ene af styringerne til at holde visiret, hvilket blev hurtigt klaret ved at tage kontakt til jer, tak.

Nu er problemerne så:
Når det regner trænger der vand ind over visiret, lige midt på , og det lægger sig så ved bunden, og jeg må åbne for at det kan løbe ud.
Støjen virker mindst lige så stor som på min gamle J1 hjelm, men måske er det fordi den ikke kan lukke ordentlig ved visiret tænker jeg, i forhold til at der også kan trænge vand ind.
Visiret har meget svært ved at holde oppe i de forskellige stillinger, og selv helt oppe kan den ikke blive, selv ved meget langsom kørsel (max. 45) under denne hastighed kan den slet ikke holde oppe i nogen af de andre stillinger.
Jeg håber meget i kan løse problemerne, idet jeg ellers er meget glad for hjelmen, men har dog fortrudt jeg ikke købte J1 igen, hvis ikke støjen kan blive mindre end den er nu på C3 eren.
Jeg håber ligeledes jeg kan nå at få problemerne klaret inden jeg skal på Ferie i uge 27.
I øvrigt mange tak for meget venlig og professionel betjening ved henvendelserne til jer.

Jeg sendte hjelmen torsdag, og følgende torsdag var den hjemme igen med følgende skrivelse:

Hjelmen har været til gennemsyn og reparation, følgende arbejde er udført på hjelmen:
Udskiftet kæbepartiet og visirmekanismen, samt påsat nyt visir, således det nu kører mere stramt og derved er mere tæt.

Nu har jeg ikke testet i regn endnu, men alt andet fungerer nu 110%, visiret kan nemt holde oppe ved motorvejshastighed, og støjen er markant mindre, ud over forklaring og hurtig service, var der en ny hjelmpose med tilbage, og så en ny hovedbeklædning. Satme prof. service, tak.

enpaahatten2 enpaahatten4 enpaahatten3

 

 

Bragt med tilladelse fra:  Peter Skriver Nielsen

Print Email

Schuberth Danmark - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding - +45 76 34 20 00   ( Nic Christiansen Gruppen )  

Lager og Reklamation : Korsvej 1, 6000 Kolding    

Copyright © 2017 Schuberth Danmark. Alle rettigheder reserveret.

Link til SCHUBERTH INTERNATIONAL

SH BestBrand2006SH BestBrand2007SH BestBrand2008MRD BB 09 HelmeMRD BB 10 HelmeMRD BB 11 Helmebestbrand2012bb 2013bestbrand 201410505249 10153187645090229 8637578173143810493 omr20162017bm