Schuberth Logo Danmark       danmark flag        

Schuberth Danmark A/S

Byder dig velkommen på vores  hjemmeside. Der vil løbende være opdateringer om nyheder og de aktiviteter vi, og ikke mindst vores forhandlere laver.

Følg os på Facebook og Instagram. Vil du vide mere, om selve koncernen som Schuberth er en del af, kan du læse det under "Fakta"

Verdensnyhed Schuberth S2

Verdensnyhed - Schuberth S2

sh12012 s2 schnitt-belftung

Med sin nye S2, præsenterer Schuberth en ægte all-round hjelm

Den tyske producent af ekslusive hjelme præsenterer sin innovative nye high-tech fullface  motorcykel hjelm + + + Nyt ventilationssystem til at holde hovedet koldt + + + Verdens første motorcykel hjelm med indbygget antenne

Magdeburg, 23. februar 2012. Med sin nye S2 fullface hjelm, tilbyder Schuberth noget, der vil appellere til det store flertal af motorcyklister. Med sit seneste eksklusive produkt, har Schuberth gjort et kvantespring fremad, når det kommer til sikkerhed, komfort og design til det store antal motorcyklister, der nyder sport touring. Når man tager S2 på, vil motorcykelisten nyde godt af fremragende beskyttelse, uanset om de er til cruising, touring, eller en tur på racerbanen. Schuberth S2 er en ægte all-around hjelm. Sammen med sit innovative ventilationssystem, er S2 også verdens første motorcykel hjelm med to integrerede antenner for optimeret Bluetooth ® og radiomodtagelse. S2 vil være til salg i begyndelsen af marts.

I Schuberth produktportefølje, er S2 en perfekt all-round hjelm, der udfylder hullet mellem C3 flip-up touring hjelmen og racing hjelmen SR1. S2 kombinerer det bedste fra begge verdener. Den kompakte skal, høj kvalitets foring og praktisk visir med integreret solskærm er baseret på touring hjelme, mens den fremragende aerodynamik, lav vægt og downforce spoilere er lånt fra Racing hjelmen.

S2 giver en fremragende beskyttelse på grund af de specielle kompositmateriale, der anvendes i hjelmens skal. Den består af strukturel fiberglas indlagt i en særligt vævet matrix. Dette giver S2 en høj grad af stivhed og smidighed og en lav vægt (ca. 1.450g + / - 50 g, afhængigt af størrelsen af hjelmen).

Inden for 18 måneder, er der udviklet en Schuberth hjelm, som er lavet i Tyskland, og virksomheden er stolt af at afsløre sit teknologisk avancerede design. Dens kombination af designelementer, alsidighed, dagligdags funktionalitet og brugervenlighed gør S2 til det uovertrufne valg for de fleste motorcyklister. S2 ventilationssystemet er særligt nyskabende. Virksomheden har udført forskning i deres egen akustiske vindtunnel i 30 år, og dette, kombineret med sin erfaring i at producere Formel 1 hjelme, har hjulpet dem til at perfektionere luftindtag og udluftning. Selv på en lang tur, vil motorcyklistens hoved holde sig betydeligt køligere.

Nyt ventilationssystem
Denne egenskab skyldes hovedsageligt spoileren på bagsiden af hjelmen. Denne dækker over to kraftige luftudtag / ventilationskanaler. Det reducerede tryk på bagsiden af hjelmen skaber en vandlåseffekt og trækker mere luft gennem og giver motorcyklisten forøget afkøling. Luftindtaget oven på hjelmen har tre forskellige indstillinger, der kan være helt lukket i koldt vejr. Luftkanalerne inde i hjelmen er også blevet udvidet og tillader et større område, der kan ventileres og afkøles.
Hageventilationen er typisk for Schuberth og viser ingeniørarbejde af høj kvalitet og sikrer fremragende frisk luft ventilation. Ved kørsel med 100 km/t, udskiftes op til 10 liter frisk luft i hjelmen og omkring motorcyklistens hoved.

Materialer af høj kvalitet og nem betjening
Det enestående ventilationssystem suppleres af den nye, eksklusive indvendige foring. Polstringen til hovedet, kinder, hals og hage rem sikrer fremragende komfort med materialer, såsom Coolmax ® og Thermocool ®. Andre fordele ved S2 omfatter, den indvendige foring kan tages ud og vaskes. Kindpuderne kan skiftes mellem de forskellige størrelser for en perfekt pasform. Den akustiske krave er aftagelig, Micro-lock låsesystemet er praktisk og let at bruge. Begge hageremme er justerbare.

Den nye integrerede solskærm er lige så praktisk. Den ser ikke kun ser sporty og moderne ud, men giver også langt bedre beskyttelse, når sigtbarheden er nedsat, såsom ved solnedgang. Udviklet via racerhjelme, er den designet til at følge linjen af næseryggen med mere dækning i området omkring øjnene. Begge sider af solskærmen har en ridsefast overflade. Med hensyn til ergonomi, er grebet bekvemt placeret på den nederste venstre kant af hjelmen, så den er nem at betjene, selv når der bæres motorcykel handsker.

State-of-the-art teknologi, bevist i vindtunnelen
Meget målrettede tests i Schuberth´s egen akustiske vindtunnel betyder, at Schuberth endnu engang sætter nye standarder i aerodynamik og akustik med S2. Med et niveau på 85 dB / A ved hastigheder på 100 km/t, er hjelmen er ikke kun behageligt roligt, men er også en top performer i forhold til at reducere løft og påvirkning af sidevind. Selv ved høje hastigheder, er hjelmen stabil og rolig.
En innovativ funktion er det nye spoiler design. Den nederste spoiler øger downforce og reducerer løft ved høje hastigheder. Dette aflaster nakkemusklerne.

Banebrydende teknologi med integrerede antenner
I selskabets 90 årige historie, fortsætter Europas største hjelm producent med at føre an i motorcykel hjelm teknologien. Schuberth har nu beskyttet motorcyklister hoveder i 60 år. I de sidste 30, har Schuberth udviklet og forbedret produkterne via vindtunnel test. Schuberth er konstant banebrydende, for eksempel ved at producere den første hjelm lavet af kompositmaterialer, den første hjelm med integreret solskærm, og den første flip-up hjelm. Alle disse Schuberth opfindelser  er blevet referencepunkter og er blevet kopieret af mange andre producenter.

S2 indeholder endnu en verdensnyhed med dens integrerede antenner til forbedret Bluetooth ® og radiomodtagelse. Det betyder, at Schuberths nye all-round hjelm er klar til installation af det forbedrede, SRC kommunikationssystem. Dette er allerede blevet lanceret til C3 flip-up hjelmen, og vil være på markedet til S2 i sommeren 2012. Den er klar til fremtiden.

S2 vil være til salg i mat sort, mat hvid, blank sort og blank hvid i begyndelsen af marts samt i tre "Lines"-grafik senere på foråret.

Se farverne og læs mere om fakta


Schuberth GmbH: High-tech Made in Germany
Den tyske hjelm producent Schuberth har været med til at udvikle og producere high-end hovedbeskyttelse i 90 år. Med et væld af innovative produkter, er virksomheden  blandt verdens førende producenter af motorcykel, Formel 1 og motorsport hjelme samt markedsleder inden for beskyttelse til, brandslukning, politi og militær. Erfaringerne især fra Formel 1, toppen af motorsport, giver konstant nye impulser til produktudvikling, der sætter standarden for hovedbeskyttelse .

 

 

 

 

PrintEmail

Schuberth Danmark - Engtoft 1 - 6580 Vamdrup - +45 76 34 20 00   ( Nic Christiansen Gruppen )       

Copyright © 2011 Schuberth Danmark. Alle rettigheder reserveret.

SH BestBrand2006 SH BestBrand2007 SH BestBrand2008 MRD BB 09 Helme MRD BB 10 Helme MRD BB 11 Helme bestbrand2012bb 2013 bestbrand 2014 10505249 10153187645090229 8637578173143810493 o  
Google+